Termeni si Conditii


Date Firma

Persoana Fizica Autorizata
CATANA FLORENTIN CODRUT
Cod Unic de Inregistrare: 27773512
Nr. de ordine in registrul comertului: F16/1826/03.12.2010
Telefon: 0765435819

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

1.Copyright si continut magazin online

Utilizare:

Pentru a accesa, vizualiza, folosi sau cumpara produse de pe site-ul ceasuridemanaoriginale.ro va obliga sa acceptati termenii si conditiile impuse de noi.
Inregistrarea dumneavoastra ca si cumparator/utilizator al ceasuridemanaoriginale.ro, reprezinta acordul dvs. privind primirea mesajelor prin e-mail (electronice) legate de produsele comercializate de noi (oferte, promotii, reduceri).

Modificarea termenilor si conditiilor:

www.ceasuridemanaoriginale.ro isi rezerva dreptul de a modifica, actualiza, adauga sau sterge anumite parti din pagina de termeni si conditii, fara o notificare si fara precizarea motivelor.

Copyright – Drepturi de autor:

Design-ul si continutul site-ului ceasuridemanaoriginale.ro (texte, grafica, date tehnice, informatii produs) sunt proprietatea www.ceasuridemanaoriginale.ro, nu pot fi folosite fara acordul nostru, in caz contrar aceasta fapta se pedepseste conform legii in vigoare.

Corectare/Informatii eronate:

www.ceasuridemanaoriginale.ro isi rezerva dreptul de a modifica orice informatie eronata survenita in urma unei greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software fara a anunt in prealabil.Nu raspundem pentru orice fel de eroare cauzata de software sau defectiuni tehnice ale serverului.

2.Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul ceasuridemanaoriginale.ro, va fi considerata tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

3.Litigii

Orice litigiu aparut intre clienti si www.ceasuridemanaoriginale.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu se reuseste acest lucru, competenta revine instantelor de judecata din Craiova, Romania.

4.Garantie
Toata ceasurile au garantie intre 1-2 ani la mecanisme .

In momentul efectuarii unei comenzi online pe ceasuridemanaoriginale.ro, clientul declara pe propria raspundere ca este de acord cu acesti termeni si conditii, bifand casuta „Sunt de acord cu termenii si conditiile site-ului ceasuridemanaoriginale.ro”